Menu Sluiten

Anne de Blok

Actrice/Regisseur

Anne de Blok geboren te Bussum, heeft vanaf jongs af aan haar passie gevonden in theater en film. Vanaf haar 7e jaar begon zij met zanglessen en het volgen van acteer- en musicallessen. Zij is huidig werkzaam als actrice, zangeres, presentatrice en regisseur. Momenteel heeft zij twee nominaties op haar naam namelijk aanstormend musical talent en beste regie.

Opleiding
Na haar middelbare schooltijd, heeft zij een vooropleiding bij Act2Act in Amsterdam gevolgd. Hierna is Anne verhuisd naar Arnhem, waar zij muziektheater heeft gestudeerd aan het conservatorium van ArtEz Hogeschool van de Kunsten. In 2017 is zij afgestudeerd met haar eigen geschreven en geregisseerde voorstelling Buiten De Lijntjes, waar een collectief uit is ontstaan

Theater
In 2018 speelde Anne de hoofdrol van Tess in de thriller musical ‘Schuld’ naar de bestseller van Mel Wallis de Vries en werd hiervoor genomineerd als aanstormend talent bij de Musical Awards 2018.

Regie
Voor de regie van Brugklas de musical (bekend van de Nederlandse televisie) kreeg Anne een nominatie voor Beste Regie bij de Musical Awards 2019. Uiteindelijke sleepte zij 5 nominaties in de wacht en wonnen de prijs voor beste muziek. Vorig jaar werkte Anne aan Van Katoen en Water – Wilminktheater, The Great Gatsby – Morssinkhof Terra, Huize Enschede – Wilminktheater, de Schone van Boskoop – Triple T agency. Komende regie klussen : Trainspotting – Studio Immersief, – Broodje Aap – KRO/NCRV , De Fanfare – Gerard Cornelisse & Ellen Wisse, Misfit de Musical- Morssinkhof Terra.

TV
Naast haar acteer- en werkzaamheden als zangeres presenteerde Anne samen met Puck Veldhuizen twee jaar lang het programma Frischicks, onderdeel van het youtube kanaal Coke TV van Coca-Cola Nederland. In deze reeks afleveringen, verrassen zij tieners met een onvergetelijke dag vol activiteiten.

Volg ook via:

Video's

Boekingen

Wil je een optreden boeken, een offerte aanvragen, of wil je de beschikbaarheid weten van een specifieke artiest informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Heb je hulp nodig bij het zoeken naar de juiste invulling van uw bedrijfsfeest, event, theatershow, bruiloft of afscheid? Ook dan kun je bij ons terecht!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 6 485 657 13 of gebruik onderstaand offerte formulier. Wij bellen of mailen je dan zo snel mogelijk terug.

Foto Gallery