Menu Sluiten

Merijn Oerlemans

Acteur/Zanger

Vanaf eind 2023 kruipt Merijn Oerlemans in de huid van de beroemde schoolmeester Mees Kees in de musical Mees Kees op kamp. Verder is hij nog te zien in de jeugdvoorstelling Willem Junior dit jaar. Vorig jaar speelde Merijn zijn eerste grote rol in de bioscoopfilm Hart op de juiste plek.

Na de winst bij stichting Amateur Musical Awards Nederland maakte Merijn Oerlemans al snel de sprong in de professionele wereld. In het theaterseizoen 2018 is hij als 1 van de hoofdrollen te zien in het theaterconcert: Bella Italia van De Graaf & Cornelissen Entertainment, samen met Leonie Meijer en Marijn Brouwers. Speelde seizoen 2018/2019 in Kruistocht in Spijkerbroek de musical als Leonardo van Theater Terra en Karel de Kok van Van Hoorne Entertainment. Seizoen 2020 speelde Merijn de hoofdrol van Stach in de musical Koning van Katoren.

Buiten het theater heeft hij ook rollen mogen spelen in de tv serie ‘Just Like Me’ van Disney Channel en de populaire tv series ‘Brugklas’ en ‘Spangas op Zapp NPO3. Ook was hij te zien als jurylid in het eerste seizoen van ‘All Together Now’ op RTL 4. Merijn was te zien in McDonald’s Commercial Big Tasty campagne, commercial ING Apple Pay, commercial De Pindakaaswinkel, de commercials voor Autolease dealer en later in 2023 de nieuwe Coolbest commercial.

Merijn was 1 van de gezichten van de boyband en YouTube formatie ZOMAER. Als stemacteur is Merijn te horen bij o.a. HAMSTA (Mimo Jito), en verschillende commercials voor Aldi en Zapp. Ook werkt hij als presentator. Zo presenteerde hij o.a. op het Hoofdpodium van Serious Request (Glazen Huis). De rol van Merijn in Petticoat is bekroond tot ‘Beste Mannelijke Hoofdrol 2016’ door Stichting Amateur Musical Awards.

Volg ook via:

Video's

Boekingen

Wil je een optreden boeken, een offerte aanvragen, of wil je de beschikbaarheid weten van een specifieke artiest informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Heb je hulp nodig bij het zoeken naar de juiste invulling van uw bedrijfsfeest, event, theatershow, bruiloft of afscheid? Ook dan kun je bij ons terecht!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 6 485 657 13 of gebruik onderstaand offerte formulier. Wij bellen of mailen je dan zo snel mogelijk terug.

Foto Gallery