Menu Sluiten

Dalo Monnier

Songwriter/Content-creator

Dalo Monnier (25) timmert onder de naam DALO al flink aan de weg. De Haagse singer songwriter en content-creator is momenteel een rijzende ster op Tik Tok (Itsjustdalo) waar de teller momenteel op 80,500 volgers staat en waar duidelijk te zien en te horen is dat zijn grootste passie muziek is. Naast covers via zijn eigen platforms, bracht hij het afgelopen jaar met ‘Like I’m Cupido’ en ‘Simp’ ook zijn eerste eigen geschreven, gecomponeerde en geproduceerde songs uit.

‘Muziek Is letterlijk mijn leven al sinds ik heel jong was en dit is wie ik ben’

Muziek zat al vroeg in zijn dna. Als jochie van 9 was hij op de computer al druk bezig met mixen van bekende songs en 2 jaar later schreef hij zijn eerste teksten en begon hij beats te maken. DALO is al vrij zeker dat hij artiest wil worden. DALO: ”Muziek Is letterlijk mijn leven al sinds ik heel jong was. Dit is wie ik ben. Het is mijn droom en waar ik voor gemaakt ben. Ik wil mensen kunnen inspireren met mijn muziek en echt iets betekenen in de wereld”.

‘Ik laat mijn creativiteit zijn gang gaan’

Hij schrijft naar eigen zeggen niet alleen vanuit zijn ervaring. Een diepe boodschap is soms nodig, maar niet altijd. Zijn songs en teksten moeten vooral catchy zijn. DALO: “ Ik ben goed in het bedenken van verhalen en leef mij daar dan helemaal op in om een liedje te schrijven. Soms met veel emotie, soms vanuit ervaring en soms compleet verzonnen. Ik laat mijn creativiteit zijn gang gaan”. Zijn inspiratie haalt hij vooral uit zichzelf, maar als hij wat voorbeelden zou moeten noemen dan luistert hij vooral naar Shawn Mendes, Conor Maynard en Justin Bieber.

Ondanks het bedenken van verhalen voor zijn teksten zou hij nu al flink kunnen uit zijn eigen levensverhaal. Een makkelijk leven heeft hij dusver niet gehad en dat is een understatement. Hij groeide op bij zijn moeder die hem fysiek en mentaal mishandelde waardoor hij uit huis werd gehaald door Jeugdzorg en opgroeide in internaten en tehuizen, zonder familie en weinig hoop voor de toekomst.

‘Ik wil iets betekenen en de wereld een betere plek maken voor zover dat kan’

DALO: “ Ik heb echt een heel moeilijk leven gehad en ik ben er nog niet. Er is altijd 1 ding geweest wat mij overeind heeft gehouden en dat is muziek. Dat maakt mij het meest gelukkig. Ik wil uiteindelijk een inspiratie zijn voor alle mensen die het ook enorm zwaar hebben, of hebben gehad of er alleen voorstaan. Ik wil mensen laten zien, weten en voelen dat ze niet alleen zijn en dat als IK het kan, zij het ook kunnen. Ik wil iets betekenen en de wereld een betere plek maken voor zover dat kan”.

Volg ook via:

Video's

Boekingen

Wil je een optreden boeken, een offerte aanvragen, of wil je de beschikbaarheid weten van een specifieke artiest informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Heb je hulp nodig bij het zoeken naar de juiste invulling van uw bedrijfsfeest, event, theatershow, bruiloft of afscheid? Ook dan kun je bij ons terecht!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 6 485 657 13 of gebruik onderstaand offerte formulier. Wij bellen of mailen je dan zo snel mogelijk terug.

Foto Gallery