Menu Sluiten

Jill Helena

Zangeres

Jill Helena, vanaf 24 februari 2023 te zien in het nieuwe muziekprogramma Avastars op SBS 6, is al jaren een graag geziene gast op de Nederlandse en internationale podia. Met haar imponerende stemgeluid, mooie verschijning en veelzijdige repertoire weet zij ieder optreden tot een groot succes te maken. Van swingende disco, Nederlandstalige urban tot tranentrekkende powerballads.

Jill werd in Nederland bekend dankzij haar deelname aan verschillende TV talentenshows waaronder The Winner is en The voice of Holland. Ze behaalde in 2013 de finale en kreeg een nummer 1 hit met het nummer ‘Als alle lichten zijn gedoofd’. Een jaar later zong Jill samen met Jaap Reesema de leader in van de populairste dagelijkse Nederlandse soap ‘GTST’. Ook nam Jill een duet ‘In m’n armen’ op met Thomas Berge.

Na een aantal jaren schrijven en werken in het buitenland besloot Jill twee jaar geleden mee te doen aan het succesvolle RTL programma ‘All Together Now en blies de 100-koppige jury wand omver met haar uitvoering van de Celine Dion versie van ‘All by myself’. De winst legt haar geen windeieren en ze bracht in eigen beheer in 2020 de single ‘I wanna know what love is’ uit, een dance versie van de jaren 80 hit van Foreigner.

Het jaar 2022 staat voor mooie nieuwe plannen voor Jill. Ze begon het jaar al goed met haar optreden in het zangprogramma ‘Better Than Ever’, wekelijks bekeken door meer dan 1 miljoen mensen op RTL 4. Ze vertelde haar verhaal en zong een eigen versie van de Queen-song ‘The show must go on’. Het nummer verscheen op alle streaming platforms. In 2022 stond Jill op de closing party van de Winter Pride Maspalomas op Gran Canaria. Dit jaar brengt Jill nieuwe muziek uit en later het jaar haar eerste EP. Ook is Jill te zien in verschillende TV programma’s.

Volg ook via:

Video's

Boekingen

Wil je een optreden boeken, een offerte aanvragen, of wil je de beschikbaarheid weten van een specifieke artiest informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Heb je hulp nodig bij het zoeken naar de juiste invulling van uw bedrijfsfeest, event, theatershow, bruiloft of afscheid? Ook dan kun je bij ons terecht!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 6 485 657 13 of gebruik onderstaand offerte formulier. Wij bellen of mailen je dan zo snel mogelijk terug.

Foto Gallery