Menu Sluiten

Jonathan Vroege

Zanger/Acteur

Opleiding
Jonathan (29) studeerde Hoofdvak Zang Jazz & Pop aan het HKU Utrechts Conservatorium, en volgde daarvoor een jaar op de HQ Kunstschool. In juni 2016
studeerde hij cum laude af van het conservatorium. Hij volgde dans- en spellessen
bij Marcel Visscher, masterclasses van Pia Douwes en een intensief body & mindset-coachingstraject bij Dennis Aalbers.

Theater/Televisie/Film
In de musical Grease is Jonathan vanaf maart te zien in de rol van Kenickie. Speelde van 2021-2023 de titelrol in de musical Disney’s Aladdin. Van 2016-2019 speelde hij in Disney’s The Lion King als understudy Simba en zangensemble.

Was daarnaast te zien in EVA’s theatervoorstellingen Amazing Grace en De Voetsporen van Ruth. Voor de rol van Joseph in de Kamperse productie van Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat (2013) ontving hij de Pia Douwes Special Talent Award.

Sprak in Disney’s live action versie van “The Lion King” de stem van volwassen Simba in. In de nieuwe bioscoopfilm Mummies heeft Jonathan de stem van de hoofdrol Toet voor zijn rekening genomen.

Overig
Naast musical werkt hij hard aan een carrière als solo zanger en bracht vorig jaar zijn eerste EP uit via de Spotify met nieuwe eigen versies van bestaande songs die een speciale betekenis voor hem hebben. Gaat de hele wereld over als deel van het kwartet The Dutch Tenors, waarmee hij een mix brengt van klassiek en pop; classical cross-over.

Volg ook via:

Video's

Boekingen

Wil je een optreden boeken, een offerte aanvragen, of wil je de beschikbaarheid weten van een specifieke artiest informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Heb je hulp nodig bij het zoeken naar de juiste invulling van uw bedrijfsfeest, event, theatershow, bruiloft of afscheid? Ook dan kun je bij ons terecht!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 6 485 657 13 of gebruik onderstaand offerte formulier. Wij bellen of mailen je dan zo snel mogelijk terug.

Foto Gallery