Menu Sluiten

Michel Mulder

Zanger/Topsporter

In 2014 schreef Michel Mulder geschiedenis als de eerste Nederlandse Olympische schaatskampioen op de 500 meter. Hij sprintte ook tweemaal naar de wereldtitel op het ijs en won twee keer goud op de inline-skate wereldkampioenschappen. Nadat hij in 2020 zijn schaatscarrière beëindigde, werd hij coach van Team Novus.

Muziek is altijd zijn passie geweest; hij verraste in 2022 met een optreden in “Secret Duets” waarin hij met Jamai het duet ‘Living on a prayer’ zong van Bon Jovi. Volgens de kijkers was Michel uitermate geschikt om de vrijgekomen plek als lead zanger in te nemen bij Kensington. In 2024 won hij de eerste editie van “Stars on Stage” en versloeg hij met zijn zangkunsten professionals als Emma Heesters en Gerard Joling.

Momenteel treedt Michel veel op in het land. Hij pakt meteen één van de grootste podia van Nederland, namelijk het Ziggo Dome. Hier zal hij eind juni tussen- en met grote musicalsterren zingen als René van Kooten, Gaia Aikman, Willemijn Verkaik en Freek Bartels. Ook maakt hij zijn opwachting tijdens de grote finale van Miss Nederland.

Michel werkt druk aan de opvolger van zijn debuutsingle ‘Ik hoor bij jou’. Nederlandse popmuziek is zijn grote passie en zijn optredens zullen dan ook een feest der herkenning zijn met bekende hits en in de toekomst afgewisseld met zijn eigen nieuwe repertoire.

Volg ook via:

Video's

Boekingen

Wil je een optreden boeken, een offerte aanvragen, of wil je de beschikbaarheid weten van een specifieke artiest informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Heb je hulp nodig bij het zoeken naar de juiste invulling van uw bedrijfsfeest, event, theatershow, bruiloft of afscheid? Ook dan kun je bij ons terecht!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 6 485 657 13 of gebruik onderstaand offerte formulier. Wij bellen of mailen je dan zo snel mogelijk terug.

Foto Gallery