Menu Sluiten

Sjors van der Panne

Zanger

Sjors van der Panne is inmiddels een gevestigde naam in de muziekwereld. In de 10 jaar sinds zijn deelname aan The Voice of Holland heeft hij steeds de grotere concertzalen en theaters uitverkocht. Daarnaast is de chansonnier van de Nederpop ook een graag geziene gast op bedrijfsfeesten, festivals en gala’s en trad hij als gast-vocalist op met diverse orkesten.

Sjors scoorde in 2021 een dikke radiohit met het door hem en Janos Koolen geschreven Dan maken we het land. Onlangs verscheen de EP van Mannen huilen niet. Sjors zingt tijdens zijn shows voornamelijk eigen repertoire en daarnaast Nederlandstalige klassiekers. Van Ramses Shaffy, Liesbeth List, Wim Sonneveld, Conny Vandenbos, tot Claudia de Breij, Boudewijn de Groot, Frank Boeijen en Stef Bos.

Eerder dit jaar toerden Sjors en collega Tommie Christiaan met de theatershow Mannen huilen niet door het land, waarvan de EP inmiddels is verschenen op alle downloadportals. Als Pride ambassadeur zong hij deze zomer op de Pride Chantant en stond Sjors op stond de slotavond van de Pride op De Dam. Onlangs gaf hij een reeks concerten samen met Cor Bakker, Gerard Alderliefste, Renée van Wegberg en Beatrice van der Poel met het repertoire van Ramses Shaffy. Van der Panne stond dit jaar voor de 16de keer in het Concertgebouw Amsterdam.

Op 2 december verscheen zijn nieuwe single ´Dan raak ik jou niet kwijt. Naast de nieuwe single werkt Sjors momenteel aan een nieuw album waarvan de eerste tracks in de loop van volgend jaar zullen verschijnen op de bekende downloadportals en YouTube. De songs zijn van eigen hand en geïnspireerd door de Franse popmuziek. “Ik heb bijna alles in Frankrijk geschreven en beloofd een mooi album te worden”, aldus Sjors.

Sjors is samen met zijn vaste muzikanten Hubert Jan Horrocks en Janos Koolen veelvuldig te zien op TV bij oa Tijd voor Max, HLF8, Koffietijd. Verder was Sjors afgelopen seizoen te bewonderen in De Slimste Mens en nam hij het prachtige duet Hier is een stad gebouwd op met Edsilia Rombley geschreven door Huub Oosterhuis.

Volg Sjors van der Panne ook via:

Video's

Boekingen

Wil je een optreden boeken, een offerte aanvragen, of wil je de beschikbaarheid weten van een specifieke artiest informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Heb je hulp nodig bij het zoeken naar de juiste invulling van uw bedrijfsfeest, event, theatershow, bruiloft of afscheid? Ook dan kun je bij ons terecht!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 6 485 657 13 of gebruik onderstaand offerte formulier. Wij bellen of mailen je dan zo snel mogelijk terug.

Foto Gallery