Menu Sluiten

Tjindjara Metschendorp

Zangeres/Actrice

Opleiding
Tjindjara is afgestudeerd aan de hbo-dansacademie Lucia Marthas en is sindsdien actief in het theater werkveld.

Theater
Zij speelde rollen in Dreamgirls, The Bodyguard en Aida in Concert. In 2022 werd zij toegevoegd aan de cast van Tina Turner, de musical waarin zij de rol van Ikette op zich nam en cover Tina Turner. Dit jaar zal Tjindjara in de nieuwe versie van de musical Aida te zien en te horen zijn als cover van de twee grote vrouwenrollen Aida en Amneris.

Poppodia/televisie/film
in 2017 deed zij mee aan The Voice of Holland en behaalde zij een finaleplek. In het najaar van 2018 gaf zij een spetterend optreden voor meer dan 8.000 mensen op het grote podium van de Winter Pride in Maspalomas, Gran Canaria, en stond zij in de laatste editie van Let’s Dance in de Ziggo Dome. Zij zong daar onder meer met wereldster Chaka Khan. Tjindjara was van 2019 tot en met 2023 de vaste zangeres van de populaire muziekvoorstelling Top 2000 Live. In 2021 presenteerde ze het Eurovision Village (online platform van het Eurovisie Songfestival 2021). Ook was ze te zien in het succesvolle RTL4-programma Better Than Ever.

Volg ook via:

Video's

Boekingen

Wil je een optreden boeken, een offerte aanvragen, of wil je de beschikbaarheid weten van een specifieke artiest informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Heb je hulp nodig bij het zoeken naar de juiste invulling van uw bedrijfsfeest, event, theatershow, bruiloft of afscheid? Ook dan kun je bij ons terecht!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 6 485 657 13 of gebruik onderstaand offerte formulier. Wij bellen of mailen je dan zo snel mogelijk terug.

Foto Gallery