Menu Sluiten

Tommie Christiaan

Zanger/Acteur

Tommie Christiaan werd bekend door zijn rollen in musicals als Zorro, High School Musical, The Little Mermaid, Grease, Love me tender, Jesus Christ Superstar, Hair en On Your Feet. Momenteel tourt hij samen met Charly Luske & Leon Sherman door het hele land met Story of Boybands, een avond met alle hits en verhalen van bands als Backstreet Boys, The Jackson 5, NSYNC en One Direction.

In 2018 treedt Tommie Christiaan op met zijn persoonlijke theatervoorstelling In een ander licht. Hier vertelt hij het verhaal van zijn leven aan de hand van zijn favoriete muziek. Ook maakte hij de muzikale voorstelling Mannen Huilen Niet (2022) met Sjors van der Panne.

Naast theater is Tommie Christiaan ook regelmatig te zien in televisieprogramma’s. Zo was hij in seizoen 17 te zien in De Beste Zangers. Een jaar later speelde hij de rol van Jezus in het TV spektakel The Passion. In 2020 is hij de winnaar van het tv-programma Dancing on Ice.

Inmiddels is Tommie begonnen aan wat de grootste zoektocht van zijn leven is, op jacht naar zijn eigen muzikale identiteit. Alweer 7 jaar geleden heeft hij in navolging van zijn nummer 1-hit ‘Barcelona’, het duet uit Beste Zangers met Tania Kross, een EP uitgebracht met grotendeels eigen geschreven stukken. De zoektocht werd door Corona even stilgezet maar is nu weer volop ingezet.

“Het is heerlijk om in een rol even iemand anders te zijn en daarin te verdrinken. Maar als ik voor mezelf zing, hoef ik niet te denken aan tegenspelers of de plek waar ik op dat moment moet staan. Dan kan ik er helemaal voor gaan. Muzikaliteit heb ik altijd bewonderd en gewaardeerd. Als kind luisterde ik naar liedjes en kon dolgelukkig worden van dat ene baslijntje. Dát wil ik nu graag delen.”

Naast musicals speelt Christiaan ook in films. Hij vertolkte de rol van drugsdealer Jim in de bioscoopfilm Afblijven (2006) en speelde de rol van dansleraar Remco in Dansen op de vulkaan (2014).

Volg ook via:

Video's

Boekingen

Wil je een optreden boeken, een offerte aanvragen, of wil je de beschikbaarheid weten van een specifieke artiest informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Heb je hulp nodig bij het zoeken naar de juiste invulling van uw bedrijfsfeest, event, theatershow, bruiloft of afscheid? Ook dan kun je bij ons terecht!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 6 485 657 13 of gebruik onderstaand offerte formulier. Wij bellen of mailen je dan zo snel mogelijk terug.

Foto Gallery