Menu Sluiten

Valerie Curlingford

Zangeres/Actrice

Opleiding
Lucia Marthas Institute For Performing Arts, Honor Vocal Program Royal Conservatoire of Scotland en Los Angeles College Of Music.

Theater/Televisie/ Film
Valerie was te zien en te horen op diverse Celebrity Cruises. Als backing vocalist zong zij bij Mariah Carey Christmas Concert in het Ziggodome. Op de single van ‘Dreamer’ van Martin Garrix en Mike Yung zong zij de hoge sopraanpartij. Vocalist bij Zo! Gospel Choir en in het theater speelde zij in Harem en Jekyll & Hyde. In de zomer van 2019 was zij onderdeel van het ensemble bij Aida in Concert. Van 2019-2022 speelde was zij cover Aline en Tina Turner in Tina Turner de Musical.
2022-2023 (Feb) Hoofdrol van Disco Donna in de Broadway productie Summer. Vanaf maart 2023 de rol van Johanne in de musical Sweeney Todd naast Simone Kleinsma.

Overig
Als model was zij wekelijks te zien het TV-programma ‘Miljoenenjacht’. Als danseres werkte Valerie mee aan oa X-factor, Symphonica in Rosso.

Volg ook via:

Video's

Boekingen

Wil je een optreden boeken, een offerte aanvragen, of wil je de beschikbaarheid weten van een specifieke artiest informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Heb je hulp nodig bij het zoeken naar de juiste invulling van uw bedrijfsfeest, event, theatershow, bruiloft of afscheid? Ook dan kun je bij ons terecht!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 6 485 657 13 of gebruik onderstaand offerte formulier. Wij bellen of mailen je dan zo snel mogelijk terug.

Foto Gallery