Menu Sluiten

Valerie Curlingford

Zangeres/Actrice

Opleiding
Lucia Marthas Institute For Performing Arts, Honor Vocal Program Royal Conservatoire of Scotland en Los Angeles College Of Music.

Televisie/ Film
Valerie was te zien en te horen op diverse Celebrity Cruises. Als backing vocalist zong zij bij Mariah Carey Christmas Concert in het Ziggodome. Op de single van ‘Dreamer’ van Martin Garrix en Mike Yung zong zij de hoge sopraanpartij. Vocalist bij Zo! Gospel Choir en in het theater speelde zij in Harem en Jekyll & Hyde.

Theater

In de zomer van 2019 was zij onderdeel van het ensemble bij Aida in Concert. Van 2019-2022 speelde was zij cover Aline en Tina Turner in Tina Turner de Musical. Daarna vertrok ze naar het buitenland om de hoofdrol van Disco Donna te vertolken in de Broadway productie Summer. In februari kwam ze terug en stortte zich op haar hoofdrol van Johanne in de musical Sweeney Todd naast Simone Kleinsma. Valerie werd hiervoor genomineerd voor een Musical Award voor Beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical. Afgelopen najaar tot en met januari 2024 tourde zij met live band langs de theaters als leadvocalist van Top 2000 Live. Ook is zij dit jaar onderdeel van Musicals Gone Mad.

Vanaf november 2024 tot en met half maar 2025 kruipt Valerie in de huid van Marguerite Eiffel, één van de hoofdrollen in de nieuwe Nederlandse musical Eiffel.

Overig
Als model was zij wekelijks te zien het TV-programma ‘Miljoenenjacht’. Als danseres werkte Valerie mee aan oa X-factor, Symphonica in Rosso.

Volg ook via:

Video's

Boekingen

Wil je een optreden boeken, een offerte aanvragen, of wil je de beschikbaarheid weten van een specifieke artiest informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Heb je hulp nodig bij het zoeken naar de juiste invulling van uw bedrijfsfeest, event, theatershow, bruiloft of afscheid? Ook dan kun je bij ons terecht!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 6 485 657 13 of gebruik onderstaand offerte formulier. Wij bellen of mailen je dan zo snel mogelijk terug.

Foto Gallery